Esküvő helyszín
Oszd meg ismerőseiddel: social facebook social google social twitter

Csapatépítő tréningek szervezése

CSAPATÉPÍTÉS, CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK

A csapatépítő tréning során a kollégák a megszokott munkahelyi környezetből kiszakadva, kilépve a komfortzónájukból izgalmas, játékos feladatokban vesznek részt. Gyakran egymásra utalva, csapatban dolgoznak, ezáltal megismerik egymás képességeit, erősségeit és gyengeségeit. A csapatépítés és a csapatépítő játékok feladata, hogy növelje a kollégák közötti hatékony együttműködést, kommunikációt, problémamegoldó képességet, teljesítményt és motivációt. A csapatépítés alatt szerzett közös élmények, a kialakuló bizalom igazi csapatot kovácsol a résztvevőkből, növeli a munkakedvet, az együttműködési hajlandóságot és a teljesítményt.

A SIPITO Pihenőpark kiválóan alkalmas akár több napos outdoor csapatépítő tréning lebonyolítására. A szemet gyönyörködtető vidéki környezetben tartott csapatépítés kimozdítja a kollégákat a mindennapi stresszből és szerepükből, az izgalmas, nem mindennapi kalandok és ötletes feladatok összehozzák az embereket. A csapatépítő tréning programját egyéni igények alapján állítjuk össze. A résztvevők számtalan érdekes és izgalmas program közül választhatnak. Kérésre animátor közreműködésével játékos vetélkedőket is szervezünk.  Ilyen lehetőség a pusztaolimpia is.

 

Csapatépítésre alkalmas programjaink

Csapatépítésre alkalmas ingyenes programok a SIPITO Pihenőparkban: asztalitenisz, tollaslabda, tenisz, foci (műfüvön), darts, lengőteke, csocsó, rex-asztal
Csapatépítésre megrendelhető programok térítéssel  a Sipito Pihenőparkban: puszta olimpia , lovaskocsizás, csoportos relaxációs programok (szaunázás), borkóstoló (10 főtől), karaoke, retro disco.
Csapatépítésre szezonálisan megrendelhető programok térítéssel: disznóvágás (csak télen)

Csapatépítő szállás és étkezés

A csapatépítő játékokon részt vevő csapatok elhelyezése 2 fős classic economy szobákban történik igény szerinti elhelyezéssel. A kollégák nap során szerzett élményeket este a hangulatos rendezvénytermünken  beszélhetik meg. A csapatépítő tréning izgalmainak kipihenéséről  koktélbár vagy wellness részleg szolgáltatásai (finn szauna) gondoskodnak.

A Sipito Pihenőparkban tartott csapatépítő tréningen részt vevők közös élményekkel térnek haza, újult energiával vetik bele magukat újra a hétköznapokba és hosszú ideig beszédtéma lesz közöttük a közösen eltöltött néhány nap. Ha további részleteket szeretne megtudni a csapatépítésről vagy csapatépítő tréningekről, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen egyedi árajánlatot!

SIPITO pihenőpark, esküvő helyszín - ahol a nyugalom kezdődik
KAPCSOLATFELVÉTEL

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Írja meg hogy mire van szüksége és mi felkeressük Önt az optimálisabb megoldással. Üzenjen vagy hívjon minket bizalommal!

Robotok elleni védelem feloldása

2000-2024 © | sipito.hu
esküvhelyszín, rendezvény helszín