Esküvő helyszín
Oszd meg ismerőseiddel: social facebook social google social twitter

Edit véleménye rólunk

„Szeretném megköszönni,hogy 2 napot tölthettünk önöknél.A gyerekek a visszaúton csak arról beszéltek milyen klassz volt a kirándulás.Nemcsak ők de mi tanárok is mindennel meg voltunk elégedve.Köszönjük és további sok sikert, vendéget kívánunk!

Jó szívvel ajánljuk másoknak is azt a szép helyet.”- Edit

Adri és Peti esküvő - 2021

Kedves Sipito!

Habár mi még 2020-ra terveztük nálatok az esküvőnket, a covid sajnos keresztbe húzta nekünk is a terveinket. Így 2021.augusztus 7-én volt a Nagy Napunk. Minden várakozás megérte, mert így még nagyobb izgalommal tudtunk megérkezni eddigi életünk legfontosabb eseményére.
A covid kapcsán köszönjük Zsuzsának a rugalmasságot, hogy megtudtuk úgy oldani a dátum módosítást, hogy ez mindenki számára megfelelő legyen. Ezzel nagy idegeskedéstől mentettél meg minket. Továbbá szeretném megköszönni a segítőkész hozzáállásod az esküvőnkhöz. A milliomodik emailemre is válaszoltál és találtunk megoldást minden ötletünkre. Hálás köszönet érte, mert emiatt tudott olyan lenni a Nagy Napunk, amilyet megálmodtunk.
Mindenre volt lehetőségünk nálatok, amit szerettünk volna: kutyás szertartás (két nagytestű kutyussal), lufis ceremónia, segítettetek egy meglepetés tánc lebonyolításában is, egy szóval mindenben partnerek voltatok, ami kicsit eltérő volt egy hagyományos esküvőtől.
Imádtuk az esti fényeket a parkban, különleges és meghitt hangulatot biztosított hajnalig.
Külön köszönet még Tibornak a Nagy Napunkon való aktív és segítőkész hozzáállásáért, gördülékennyé tette az egész napot, és minden kisebb-nagyobb problémát szuperül megoldott.
Számunkra tökéletes volt ez az augusztus 7-e, amihez nagy részben hozzájárultatok.

Köszönjük szépen!
 

Domenica és Máté esküvője 2021. nyár

Amikor az esküvőnket terveztük, a Sipito-t néztük meg először. Ez volt az első és egyben utolsó helyszín, amit meglátogattunk személyesen. Egyből beleszerettünk….

Domenica és Máté

Esküvő helyszín | Petra és Márk 2021.09.17.

Petra és Márk 2021.09.17.

Ezzel a néhány képpel szeretnénk megköszönni, hogy esküvőnk napját mesés környezetben, a Sipitoban ünnepelhettük meg.
Minden vendégünk és mi is nagyon elégedettek voltunk.

Petra és Márk 2021.09.17.

SIPITO pihenőpark, esküvő helyszín - ahol a nyugalom kezdődik
KAPCSOLATFELVÉTEL

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Írja meg hogy mire van szüksége és mi felkeressük Önt az optimálisabb megoldással. Üzenjen vagy hívjon minket bizalommal!

Robotok elleni védelem feloldása

2000-2024 © | sipito.hu
esküvhelyszín, rendezvény helszín