Esküvő helyszín
Oszd meg ismerőseiddel: social facebook social google social twitter
Esküvő helyszín | Természetközeli esküvő helyszín Budapest közelében 100 főig szállással

Természetközeli esküvő helyszín Budapest közelében 100 főig szállással

Neked is voltak titkos gyermekkori álmaid az elképzelt esküvőddel kapcsolatban? Amikor én gyermekként felpróbáltam anyukám magassarkúját, akkor elképzeltem, hogy egy meseszép esküvői ruhában, hercegnőként fogok hozzámenni az én fehér lovas hercegemhez. Ragyogó napsütésben fürödve, behunyt szemmel adom át önmagam ennek a rózsás pillanatnak, miközben a szerelmem átölel engem. Milyen lenne, ha elképzelnéd álmaid esküvőjét, és pontosan úgy valósulna meg, mint a filmekben, vagy gyermekkori álmaidban? A Sipito Pihenőpark egy olyan természetközeli esküvői helyszín Budapest közelében, ahol ezt élheted át, távolabb a zajtól.

○ Budapesttől 45 km-re található és könnyen megközelíthető a M4-es autópályán
○ Kb. 100 főig szállást biztosítunk különböző típusú szálláshelyekkel, az ifjú párnak külön felújított apartman áll a rendelkezésére a készülődéshez.
○ Több mint 20 évnyi esküvőszervező és vendéglátó tapasztalattal rendelkezik helyszínünk
○ A szertartás is megrendezésre kerülhet parkunkban, egy kis tavacska partján, lombos fák árnyékában. Hivatalos szertartás megtartására is van lehetőség, előzetesen egyeztetve a pilisi anyakönyvvezetőkkel. Rossz idő esetén a  szertartás lebonyolítására kisebb rendezvénytermünk rendelkezésre áll.

2 rendezvény helyszínnel rendelkezünk:

  • Nádas termünk a kisebb esküvők kedvelt helyszíne, kb. 70 fő befogadására alkalmas vintage stílusú, fűthető és hűthető, mely akár téli időszakban is csodás helyszíne lehet esküvőtöknek.
  • Nagyobb rendezvény termünk, pedig akár 180 főt is vendégül láthat, áprilistól október végéig (időjárástól függően). A termen belül külön zenekaroknak illetve dj-nek elkülönített emelvény és nagy tánctér található. A bárpultban a jó hangulathoz szükséges italok kérhetők felszolgálóinktól. Hidegebb idő esetén fűtést is meg tudjuk oldani, előzetes egyeztetés alapján.

○ A vendégvárást a termek közelében, fedett teraszon tudjuk megoldani.
○ Segítünk megtervezni és megalkotni álmaitok esküvői dekorációját, de előre egyeztetve külső szolgáltatóval is megoldható.
○ Saját konyhánk bőséges menü választékot kínál, a magyaros ízeket kedvelőknek, de speciális igényeket is figyelembe tudunk venni.
○ Aktuális csomagajánlatunkat e-mailben elküldjük Nektek. Keressetek bizalommal az info@sipito.hu-n.

Nádas esküvő és rendezvény terem

Vendégvárás Grill teraszunkon

Nagy rendezvényterem és esküvő terem

Esküvő helyszín | SZABADTÉRI ESKÜVŐ SZERTARTÁS

SZABADTÉRI ESKÜVŐ SZERTARTÁS

A roppanóan zöld fű, az árnyat adó hűs fák és egy kis tavacska idilli hátteret biztosít a nálunk megtartott polgári szertartásnak, mely romantikájában és hangulatában messze-messze felülmúlja a házasságkötő termekét.
Ennek megszerzvezését helyben biztosítjuk!

Az esküvői szertartásra a SIPITO Park területén, romantikus intim  környezetben kerülhet sor.

A szertartás-csomagunk magába foglalja a berendezést, a hangosítást és az ehhez szükséges eszközöket, a boldogságkaput, az esküvői pavilon, ill. az esküvői asztal és a székek feldíszítését.

A szertartást követő gratuláció alkalmával felszolgálóink az ifjú pár és a násznép számára  egy pohár gyöngyöző hideg itallal ( pezsgővel ) kedveskednek.

Esküvő helyszín | Szállás esküvőre

Szállás esküvőre

A szobák kellemes kikapcsolódást nyújtanak, hiszen a Pihenőparkunk erdő által körülölelt környezetben található, mégis közel Budapesthez, így minden könnyen elérhető távolságban helyezkedik el. 

Az ifjú pár részére  egy külön apartmant biztosítunk a készülődéshez. Ezen kívül a vendégek részére rendelkezésre áll  további 3 db apartmanunk (11, 10 és 6 fős apartmanok), valamint 16 db kétágyas szoba, melyek pótágyazhatóak, és televízíóval, önálló zuhanyzós mosdóval rendelkeznek. Ifjúsági szállásunkon további 10 szoba áll vendégeink rendelkezésére.

Esküvő helyszín | Segítünk megtervezni és megalkotni álmaitok esküvői dekorációját

Segítünk megtervezni és megalkotni álmaitok esküvői dekorációját

A megfelelő esküvői dekoráció elengedhetetlen kelléke a nagy eseménynek. Az ötletesen kiválasztott dekoráció nem feltétlenül drága. Több éves tapasztalattal rendelkező kollégáink, segítőkészen fognak az ízlésedhez és pénztárcádhoz igazodó dekoráció megtalálásában.


A kiválasztásban mintakollekciók és kép-és refencianyag áll rendelkezésre. Nem szükséges a régi, vagy hagyományos mintákhoz ragaszkodni, mi megvalósítjuk minden elképzelésed!
Kollágáink segítenek megtervezni és megalkotni álmaitok dekorációját. Egyedi stílus és dizájn teszi még színesebbé a nagy napotokat.

Dekorációval  kapcsolatos információ és ajánlatkérés:
E-mail: info@sipito.hu

Esküvői dekoráció referenciák

Esküvő helyszín | Mesébe illő esküvő télen

Mesébe illő esküvő télen

Gondoltál már az esküvődre úgy, mint egy hógömbre? Gyermekkoromban imádtam a hógömböket. Képzeld csak el, ahogy megrázod, és az apró fehér havat idéző szemecskék lassan hullanak alá. Ilyenkor mindig azt érzem, hogy megáll a külvilág létezni. Ilyenkor csak Te vagy és a hógömb. Gyönyörű. Milyen lenne, ha elképzelnéd álmaid esküvőjét, és pontosan úgy valósulna meg, mint a filmekben, vagy egy ilyen hógömbben? A Sipito Pihenőpark egy olyan egzotikus esküvő helyszín Budapest közelében, ahol ezt élheted át. Távol a zajtól, egy igazi paradicsomban.

SIPITO pihenőpark, esküvő helyszín - ahol a nyugalom kezdődik
KAPCSOLATFELVÉTEL

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Írja meg hogy mire van szüksége és mi felkeressük Önt az optimálisabb megoldással. Üzenjen vagy hívjon minket bizalommal!

Robotok elleni védelem feloldása

2000-2024 © | sipito.hu
esküvhelyszín, rendezvény helszín