Esküvő helyszín
Oszd meg ismerőseiddel: social facebook social google social twitter

Családi, baráti rendezvény

Minden család vagy baráti társaság életében vannak olyan események, amelyek méltó megünneplése fontos. Ez lehet egy születésnap, házassági évforduló, ballagás vagy csak bármilyen olyan esemény az életünkben, amely nagyon sokat jelent számunkra és meg szeretnék osztani ezt szeretteinkkel, barátainkkal. 

Ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy összejöjjön a szűkebb vagy akár a nagyobb család, találkozhassanak egymással a rég nem látott rokonok. A Sipito Pihenőpark nagyszerű választás ezen események helyszínének. Saját konyhánk bőséges menü választékot kínál, a magyaros ízeket kedvelőknek, de speciális igényeket is figyelembe tudunk venni. Több rendezvény teremmel rendelkezünk, egy 150 férőhelyes, egy 60 férőhelyes és egy 20 férőhelyes terem található meg parkunk területén, melyek mindegyike igénybe vehető, illetve jó idő esetén kültéri fedett teraszunk is remek helyszínként szolgál a nagy esemény megtartására. 

Amennyiben többnapos családi összejövetelen gondolkozik, parkunk szállást is nyújt a rendezvényre érkezőknek, különböző szálláshelyeink között egyszerűen megtalálhatja családja igényeinek a megfelelőt. 

Fontos számunkra, hogy az itt eltöltött idő minden pillanatát ki tudják élvezni vendégeink, ezért egy napon egyetlen rendezvény lebonyolítását vállaljuk.

Garantált szórakozás az egész családnak.
Kérjen személyre szabott árajánlatot!

SIPITO pihenőpark, esküvő helyszín - ahol a nyugalom kezdődik
KAPCSOLATFELVÉTEL

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Írja meg hogy mire van szüksége és mi felkeressük Önt az optimálisabb megoldással. Üzenjen vagy hívjon minket bizalommal!

Robotok elleni védelem feloldása

2000-2024 © | sipito.hu
esküvhelyszín, rendezvény helszín