Esküvő helyszín
Oszd meg ismerőseiddel: social facebook social google social twitter

Nászutas faház

Az ifjú pár részére egy külön apartmant biztosítunk, ahol romantikus környezetben tölthetik el nászéjszakájukat, kipihenve az este fáradalmait.

Minimum 30 fő szállása esetén, az esküvő napján a nászutas faház az Ifjú Pár részére nászajándékba adjuk.

Családi szobák, faházak

Ebből a szoba típusból három darab található meg Parkunk területén. Egy darab 11 fős, egy 10 fős és egy 6 fős.

11 fős faház

A 11 fős faház galériás kialakítású 2 különálló hálószobával rendelkezik, amelyekben franciaágy található és egy pótágy, illetve a galéria rész is ágyazható, amely egy kétszemélyes pótággyal és egy egyszemélyes pótággyal készíthető elő, saját fürdőszobával.

10 fős faház

10 fős faházunk szintén galériás kialakítású, 1 különálló hálószobával egy franciaággyal és egy pótággyal, illetve a galéria rész is ágyazható, ahol három egyszemélyes ágy található, saját fürdőszobával. 

6 fős faház

6 fős apartmanunkban 1 szoba található, amely egy franciaággyal, három egyszemélyes ággyal és egy pótággyal rendelkezik. Ezek a szobáink terasz kapcsolatosak.

Classic economy kétágyas szoba

Ebből a kétágyas szobából szállásunkon 16 darab szoba áll rendelkezésre, két különálló egyszemélyes ággyal, saját fürdőszobával, igény esetén mindegyik szoba pótágyazható. Mozgássérült vendégek részére speciális szobákat kínálunk.

Ifjúsági szálló

Az ifjúsági szálló kényelmes szobáit (2 db 5 ágyas, 2 db 4 ágyas, 4 db 3 ágyas és 2 db 2 ágyas szoba), kedvező áron ajánljuk osztálykirándulóknak, táborozóknak, csoportos és egyéni vendégeinknek egyaránt.

A háromágyas szobákhoz tartozik saját fürdőszoba, a többi szobához a földszinten található külön női, illetve férfi fürdőszoba zuhannyal és wc-vel.

Közösségi tere rossz idő esetén csoportos foglalkozásokra alkalmas. A szállás előtt fedett terasz található padokkal és asztalokkal, tűzrakóhely, nagy füves terület található.

SIPITO pihenőpark, esküvő helyszín - ahol a nyugalom kezdődik
KAPCSOLATFELVÉTEL

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Írja meg hogy mire van szüksége és mi felkeressük Önt az optimálisabb megoldással. Üzenjen vagy hívjon minket bizalommal!

Robotok elleni védelem feloldása

2000-2024 © | sipito.hu
esküvhelyszín, rendezvény helszín