Esküvő helyszín
Oszd meg ismerőseiddel: social facebook social google social twitter

Esküvőm lesz 2021-ben - segítség, mi tévő legyek?

"Hogyan lehet a koronavírus elleni intézkedések mellett egy meghitt, de mégis szenvedélyes esküvőt megtartani? Rengeteg a kérdés bennem, miközben életem nagy napját tervezem. Esküvőt akarok 2021-re, de azt érzem, sehogy se tudok most tervezni. Mi tévő legyek?"

 

 

Te is feltetted már ezeket a kérdéseket?

Ha benned is megfogalmazódtak már a fenti nehéz kérdések, de már meghoztátok a pároddal a döntést, akkor most nagyon figyelj. Mert konkrét tervekre, extra kreatív ötletekre és körültekintő figyelemre van szükséged, hogy meg is valósuljanak az álmaid. Van még remény, legyen hited.

 

Esküvő 2021-ben lehetséges?

Már régóta készülsz életed legfontosabb eseményére, a bizonyos Nagy Napra, és már annyi, de annyi kompromisszumot kellett hoznod, és rengetegszer átszervezned, lemondanod.

 

 

Minden jel arra mutat, 2021 tavaszán tényleg megtartathatod álmaid napját! A vakcina már itt van és hamarosan jönnek a korlátozások feloldása.

Szakértők szerint 2021 tavaszán visszaszorul a járvány annyira, hogy rendezvények tartására is lesz lehetőség, így az annyi ideje szívszorítóan halogatott esküvők is megrendezésre kerülhetnek.

Itt az ideje felkészülni tehát egy pompás tavaszi-nyári esküvőre 2021-ben!

 

Jöhet 3+1 tipp a hogyanra?

Ne hagyd, hogy a gyermekkori álmaid csak álmok maradjanak. Ne hagyd, hogy a felejthetetlen emlékek helyett csak a szürke hétköznapok maradjanak. Ne hagyd, hogy az izgalmas élménnyekkel teli esküvőd helyett csak "majd jövőre" üres szavak maradjanak.

 

 

Bármilyen sok minden változott is az elmúlt időszakban, a szerelemnek semmi sem tud gátat szabni. Ez mind szép és jó, mondhatod, de akkor mit lehet tenni ebben a kialakult helyzetben?

Elhoztam neked 3+1 tippet, hogy még idén átélhesd a pároddal a felejthetetlen pillanatokat.

 

1. Hozd meg a megfelelő döntéseket még időben

 

Miért gondolom azt, hogy hatalmas rohamra lehet számítani, és kicsúszhatsz az időből, ha nem cselekszel és nem foglalsz le időpontot magadnak?

Nézd, már itt a vakcina és hamarosan a korlátozásokat enyhítik, majd teljesen vége lesz. Márciustól fokozatosan feloldják a korlátozásokat hónapról-hónapra, hogy visszaálljon a rend az országba.

De mit is jelent mindez az esküvőszervezésben? Gyakorlatilag le fogják rohanni a legjobb helyeket, és elkapkodják előled az időpontokat.

Képzeld csak el, ahogyan az eddig bezárt és élményektől elzárt emberek megtudják, hogy itt a kormánybejelentés az enyhítésről. Mindenki megrohamozza a lakáson kívüli világot. Pontosan úgy, mint ahogy 2020 tavasz végén történt.

Tehát érdemes minél hamarabb lefoglalnod esküvőd időpontját, mielőtt más teszi meg helyetted. Ide kattintva még több infót találsz a SIPITO esküvőkről.

 

 

2. Készülj fel, hogy lesznek, akik nem jönnek el

Tisztázzunk valamit. Ez a Te pillanatod a pároddal. Készülj fel, hogy egyes családtagok, nagyszülők, rokonok egy része nem fog eljönni a nagy napra, akárhogy is győzködöd őket. Akár évekig is eltarthat, mire valaki újra társaságba merészkedik, mert már nem bízik. Ne hagyd, hogy évekig húzódjon az esküvőd.

Viszont mit tehetsz ilyenkor?

Kanadában egy házaspár online jelentkezett be házasságkötésük után a családjuk előtt, akik a járvány miatt nem tudtak részt venni a ceremónián. Megható kép született:

 


Az öröm pillanata felbecsülhetetlen, amit átéltek a rokonaiddal, ismerőseiddel, miközben végre átadhatod magad a csodálatos érzések pillanatának. Nincsenek többé megkötések és határok.

Itt a bizonyíték, hogy nincsen lehetetlen. Az online tér segítségével és a korlátozások fokozatos feloldásával ott tudnak lenni a szeretteid, akik úgy döntöttek, hogy messzebbről kapcsolódnak be. Mi egyébként a Sipito Pihenőpark területén ingyenes wifivel szolgálunk, és megoldjuk, hogy a szeretteid ott lehessenek a nagy napon.

 

3. Keress olyan helyszínt és szolgáltatót, ahol mindent megtalálsz

Fontos, hogy ne kelljen szolgáltatótól szolgáltatóra rohangálnod. Ez csökkenti a tervezés idejét, a stresszt és természetesen megnyugtatja a násznépet is. Hiszen sokkal simábban működhet minden, ha van egy olyan szolgáltató, ahol a legtöbb szolgáltatást megtalálod korrekt áron és egy helyen.

 

 

 

Gondolj csak bele, hogy mennyi idő minden egyes vállalkozót összeszedni erre a nagy napra, és összeszervezni a násznépet. Kézben tartani az előtte, alatta és utána lévő eseményeket és fontos teendőket.

Ezzel rengeteg költséget spórolsz meg. Hiszen egy nagyobb helyszín, ahol mindent megtalálsz, a cég több szolgáltatóval is szerződésben van, ott a lehető legjobb árakat is kapod arányaiban.

Helyette a megspórolt összeget olyan dekorációra, vagy esküvői élményprogramokra, kreatív ötletekre fordíthatod, amik nem csak felejthetetlenek lesznek, hanem a násznép álla is le fog esni.

 

+1 Miért van az esküvőd 100% biztonságban a SIPITO Pihenőparkban?

A Sipito Pihenőparkban mindent meg fogsz kapni ahhoz, hogy élményekkel teli esküvőd lehessen még ebben a bizonytalan helyzetben is. Fel vagyunk készülve, megtettünk minden biztonsági lépést, és nyitottak vagyunk bármilyen kreatív ötletre.

 

Mi a következő lépés, ha esküvőt akarsz 2021 tavaszi / nyári időszakban?

Érdemes minél előbb tájékozódnod. Nézd meg, hogy mit kínál a SIPITO pihenőpark ezen a linken. Ha pedig úgy döntöttél, hogy nem akarsz hónapokat és éveket várni a nagy napra, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk a szervezésben.

 

 

Aktuális csomagajánlatunkat e-mailben elküldjük Nektek. Keress bizalommal az info@sipito.hu-n. Kérdésedre szívesen válaszolunk telefonon is: 06-30/849-3649

Köszönöm, hogy elolvastad.

Hamarosan újra jelentkezünk legújabb híreinkkel.


Pintérné Klein Zsuzsanna

a Sipito Park ügyvezetője

SIPITO pihenőpark, esküvő helyszín - ahol a nyugalom kezdődik
KAPCSOLATFELVÉTEL

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Írja meg hogy mire van szüksége és mi felkeressük Önt az optimálisabb megoldással. Üzenjen vagy hívjon minket bizalommal!

Robotok elleni védelem feloldása

2016 © | sipito.hu
esküvhelyszín, rendezvény helszín

Time: 0.0797 ms | Memory: 2.07MB | Version: 3.5