Esküvő helyszín
Oszd meg ismerőseiddel: social facebook social google social twitter
Esküvő helyszín | Erdei iskola

Erdei iskola

                                                   

A SIPITO Pihenőpark egész évben várja az iskolás csoportokat!

 

Pihenőparkunk a Gerje természetvédelmi terület mellett, az erdő közepén található. A csendet és nyugalmat árasztó létesítmény biztonságos, elzárt, parkosított környezetben, 10 hektáros területen található. Távol a város zajától igazi feltöltődés várja az ide látogatókat.

A mesebeli zöldellő környezetben családok, baráti társaságok és gyermekek is élvezhetik a pihenést. Lehetőség van szalonnasütésre és grillezésre, de a sportolni vágyók és az aktív kikapcsolódást keresők is találnak számukra megfelelő elfoglaltságot. A műfüves tenisz- és futballpálya térítésmentesen használható, emellett az asztalitenisz és a ping-pong asztal is ingyenesen áll rendelkezésre.

Lehetőség nyílik lovaskocsikázni. Kirándulni a monori erdőkben és a Gödöllői-dombság utolsó nyúlványán, a Szárazhegyen lehet, ill. a Pilisi Hegyeki Pincesor borászai az érdeklődőket saját borukkal vendégelik meg.

 

Megközelítés

A SIPITO Pihenőpark Pilisen található, megközelítése az újonnan átadott M4 autópályán keresztül gépjárművel és busszal.

Vonattal a Cegléd - Bp. Nyugati Pályaudvar vasútvonalon közlekedő vasúttal Monorierdő vasútállomáson történő leszállással érhető el. A menetidőidő Bp. és Monorierdő között 45 perc. 

Gépjárművel, busszal a 4-es számú Főútról van lehajtási lehetőség.

 

Szállás

A gyermekek elszállásolása az Ifjúsági szállás szobáiban történik. Itt 10 db szoba található: 2 db 2 ágyas, 4 db 3 ágyas, és 4 db 5 ágyas szoba, valamint 6 db zuhanyzós fürdőszoba található. Rossz idő esetén a szálláson található közösségi tér( 50 m2 ) alkalmas lehet benti tevékenységes végzésére. A szállás előtt fedett terasz található padokkal és asztalokkal, tűzrakó hely, nagy füves terület található.

Ha nagyobb létszámú a csoport, akkor további szabad helyeinkről kérem, hogy e-mailben érdeklődjenek!

 

Programlehetőségek

A SIPITO Pihenőparkban térítésmentesen rendelkezésre áll: játszótér, 2 db műfüves teniszpálya, kispályás-focipálya (tavasztól), asztalitenisz, állatsimogató.

Egyéb, térítési díj ellenében igénybe vehető szolgáltatásaink: lovaskocsikázás (tanyalátogatás - megtekintve az őshonos állatokat), bográcsozás, szalonnasütés, grill-party, kézműves foglalkozások, gyöngyfűzés, bőrdíszműves foglalkozások, üvegfestés, batikolás, nemezelés, tánctanulás (modern és néptánc), esti karaoke-show és disco, kosárfonás, íjászat, fegyverbemutató, tanösvény, állathangok megismertetése, éjjeli túra és- bátorságpróba, fafaragás.

Strandolásra a közelben Albertirsán, ill. a Ceglédi Termál- és AquaParkban van lehetőség, uszoda található Monoron.

Látnivalók a környéken: Szolnok, Cegléd, Pilis (Gerje-patak forrásvidéke, Millecentenáriumi emlékpark, Dolina),  Gyömrő (Teleki kastély, Tájház), Monor (iskolamúzeum, Strázsa-hegy), Abonyi állatkert.

A programokhoz, az esetleges buszrendeléshez előzetes egyeztetés szükséges!

 

Étkezés

Az étkezés helyben történik a fedett teraszunkon, rossz idő esetén az éttermünkben.

A menü összeállítása előzetes megbeszélés alapján történik. Igény esetén a speciális étrend elkészítése is megoldható, ételallergiás, vegetáriánus vendégek számára külön ételeket készítünk, étkezésükhöz igazodva.

 

Árak - árajánlat-kérését e-mailben várjuk.

 

Bízunk benne, hogy bemutatkozónk elnyeri tetszésüket és táborozásuk helyszíneként a SIPITO Pihenőparkot választják!

 

SIPITO pihenőpark, esküvő helyszín - ahol a nyugalom kezdődik
KAPCSOLATFELVÉTEL

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Írja meg hogy mire van szüksége és mi felkeressük Önt az optimálisabb megoldással. Üzenjen vagy hívjon minket bizalommal!

Robotok elleni védelem feloldása

2000-2021 © | sipito.hu
esküvhelyszín, rendezvény helszín

Time: 0.0660 ms | Memory: 2.24MB | Version: 3.5