Esküvő helyszín
Oszd meg ismerőseiddel: social facebook social google social twitter

Szigetvári Sára virágkötő-dekoratőr

Közel 15 éve foglalkozom virágkötészettel ugyanolyan lelkesedéssel, mint az első napon, amikor életem első csokrát köthettem meg a kertészeti iskolában. Szerencsésnek mondhatom magamat, mert azzal foglalkozom, amit szeretek, amiben alkothatok, ahol új embereket ismerhetek meg. Több mint 100 esküvőt dekoráltam már, így magabiztosan tudok helytállni az esküvőkön. Az esküvők mellett céges rendezvényeket, születésnapi partykat is dekorálok illetve éttermekbe, szállodákba készítek asztaldíszeket egyéb dekorációt élő virágból vagy tartósabb készítményből.Természetesen emellett bármilyen alkalomra készítek rendelésre dekorációt, aminek a kiszállítása sem okoz problémát.

Célom megalkotni valamit, amiben érzem a szépséget, a harmóniát, az egyediséget és azt a szenvedélyt, amivel elkészült. Alkotni a képzeletemmel és picit a szívemmel, legyen szó egy teljes esküvői dekorációról vagy egy adventi koszorúról. Fontos számomra, hogy ne csupán egy szép dekoráció, hanem olyasmi jöjjön létre, ami személyes üzenetet hordoz. Egy csokor, ami kifejezi a hálát a másik iránt, amihez nincs szükség szavakra, mert az aki kapja, érzi, hogy szeretik.

Maximalista, kreatív, mindig a tökéletességre törekvő embernek tartom magamat. A párok, akiknek eddig az esküvőjét dekoráltam legtöbbször  a rugalmasságomat, az őszinteségemet és a kreativitást emelték ki, mikor véleményeztek. Egy esküvő dekorálásához fontos, hogy jól tudjak kommunikálni a párral, korrekt és őszinte legyek, emellett elengedhetetlen az empátia is a szakmai tudáson kívül. Ha úgy érzed szimpatikus vagyok a munkáimról készült fotók és a bemutatkozóm által, keress bizalommal. 

Elérhetőségeim:
+36 30 341 4773
www.sarahdecor.hu
Facebook: Sarah Decor&Flower

Esküvő helyszín | ÁLOMVIRÁG

ÁLOMVIRÁG

Ha virágost kerestek esküvőtökre, bátran ajánljuk az Álomvirág csapatát!

 

Esküvő helyszín | PETŐFALVI JULI VIRÁGKÖTŐ MESTER - LIA VIRÁG

PETŐFALVI JULI VIRÁGKÖTŐ MESTER - LIA VIRÁG

Petőfalvi Juli virágkötő mester a kezdetek óta arra törekszik, hogy az Önök életének egyik várva várt és legszebb napját virág dekorációjával tökéletessé tegye.
Bátran ajánljuk, hiszen munkássága,  elhivatottsága párját ritkítja.

Bővebb információ: 06-30-278-4834

Esküvő helyszín | FLORAL DESIGN - OLÁH SZILVIA

FLORAL DESIGN - OLÁH SZILVIA

Oláh Szilviát bátran ajánljuk az ifjú párok számára, hiszen kreativitásáról és kifinomult ízlésvilágáról minden egyes alkalommal tanúbizonyságot tesz.
Legyen szó  menyasszonyi csokorról, vagy az asztaldíszekről egy dolog biztos, profi szakemberre leltek benne.

Szilvi elérhetősége: 06-20-808-4273

Szilvi munkái pedig IDE kattintva tekinthetőek meg.

Esküvő helyszín | UNIQUE ART DECO BY SZANISZLÓ ILDIKÓ

UNIQUE ART DECO BY SZANISZLÓ ILDIKÓ

Egyedi esküvői termékek: személyre szabott fotóalbumok, vendégkönyvek, pénzgyűjtő dobozok, köszönőajándékok, üdvözlőtáblák, bérelhető fotóhátterek.

Ha tetszik a munkásságuk, kattints IDE.

SIPITO pihenőpark, esküvő helyszín - ahol a nyugalom kezdődik
KAPCSOLATFELVÉTEL

Küldje el kérdését, felvetését, vagy akár igényét, és mi 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot! Írja meg hogy mire van szüksége és mi felkeressük Önt az optimálisabb megoldással. Üzenjen vagy hívjon minket bizalommal!

Robotok elleni védelem feloldása

2016 © | sipito.hu
esküvhelyszín, rendezvény helszín

Time: 0.0956 ms | Memory: 2.71MB | Version: 3.5